Wijziging meter (piek/dal)

Per 1 juli 2021 voeren alle netbeheerders landelijk een wijziging door, ze zetten namelijk het landelijk TF-signaal uit. Deze wijziging zorgt ervoor dat de ouderwetse (conventionele) meter, niet meer kan schakelen tussen dag- en nachttarief. Dit betekent dat je vanaf 1 juli geen gebruik meer kunt maken van het dubbeltarief.

Wil je graag het dubbeltarief behouden? Dan heb je een slimme meter nodig. Informeer bij jouw netbeheerder naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de slimme meter

Dit geldt enkel voor consumenten en de zakelijke kleinverbruik aansluitingen!
Meer weten? Informeer bij uw energieleverancier of netbeheerder.

Hartelijke groet, Erik Spriensma


DISCLAIMER: Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Berekeningen zijn illustratief en indicatief. Onder voorbehoud van prijs- en zetfouten. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment.  Het prijsverloop in het verleden, bieden echter geen volledige garanties en zekerheid voor de toekomst. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

0 Reacties

Laat een reactie achter