Transportkosten

Netbeheerders brengen transportkosten in rekening op uw energiefactuur. Zo betaalt u als grootverbruiker onder andere voor de maximale belasting in kW en het volume in kWh per maand. Van overheidswege worden deze tarieven bepaald. Er zijn echter mogelijkheden om uw transportkosten te beïnvloeden. Dus net zoals u wegenbelasting betaalt voor het gebruik van de openbare weg, zo betaalt u ook voor gebruik van het elektriciteitsnet.

Wij helpen u graag om te besparen op deze en al uw andere energiekosten. Bekijk onze referenties voor eerdere besparingen voor zowel levering- als transportkosten en teruggave energiebelasting.

Ga direct naar de ons aanvraagformulier op deze website voor het uploaden van uw energiefactuur en achterlaten van uw gegevens. Al onze energiecontracten zijn provisievrij, dus u ontvangt 100% onafhankelijk energieadvies. Hiermee bespaart u al gauw structureel 10 -20% op de energietarieven ten opzichte van de meeste andere energievergelijkers, inkoopbureaus of inkoopcollectieven.

Erik Spriensma

06-44393912

info@het-snoer-om.nl

DISCLAIMER:Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Berekeningen zijn illustratief en indicatief. Onder voorbehoud van prijs- en zetfouten. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

0 Reacties

Laat een reactie achter