Sluiting inkoopmarkt

Voor alle ‘energie’ (hulp)Sinterklazen:

In de eerste week van december sluiten de energieleveranciers hun boeken. Dit betekent dat veel energieleveranciers geen nieuwe energiecontracten voor een heel leveringsjaar meer afsluiten ingaand per 1 januari 2022. Verkoop met een startdatum levering 1-2-2022 is nog wel steeds mogelijk. In tussentijd kom je als klant op (dure) overbruggingstarieven te staan. Vanuit kostenbeheersing en budgettering niet wenselijk. En afgelopen week blijkt al dat sommige energieleveranciers de deuren dichthouden voor nieuwe klanten en de traditionele marktsluiting vervroegd hebben.

Sinterklaas moet helaas vanwege de energiecrisis dit jaar al heel diep in de buidel tasten. Energieprijzen blijven schrikbarend hoog!

 

 

 

 

 

 

 

DISCLAIMER: Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Berekeningen zijn illustratief en indicatief. Onder voorbehoud van prijs- en zetfouten. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment.  Het prijsverloop in het verleden, bieden echter geen volledige garanties en zekerheid voor de toekomst. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

0 Reacties

Laat een reactie achter