Referenties Energie Adviesbureau Het Snoer Om

Wij zijn trots op onze referenties en samenwerkingspartners dat ze een beroep op Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ doen.
Op deze pagina een indruk van onze klanten en opdrachtgevers.


Referenties Energie Adviesbureau Het Snoer Om

“Wij hebben Erik Spriensma de opdracht gegeven om ons energie- en gascontract onder de loep te nemen. Door de advisering van Erik en het juiste moment van inkoop hebben wij nu weer een forse besparing kunnen realiseren”

Alan Accountants en Adviseurs | www.alan.nl | Lees hier het volledige artikel over Alan Accountants & Adviseurs en over hun ervaring met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ in het magazine Het Snoer Om.


Referenties Energie Adviesbureau

“We hebben Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ benaderd om ons te adviseren en ondersteunen met betrekking tot onze inkoop van energie. In een helder proces is er een keuze gemaakt voor een energieleverancier voor de komende jaren. Dit leverde ons een besparing op de energienota, maar het grootste voordeel is dat iemand die zeer goed bekend is met de energiemarkt je het werk uit handen neemt en terugbrengt tot de essentiële keuzes!”

Axxor | www.axxor.eu | Lees hier het volledige artikel over Axxor en over hun ervaring met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ in het magazine Het Snoer Om.


Referenties Energie Adviesbureau

“Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ kenmerkt zich door hun no-nosense aanpak waarbij de korte communicatielijnen leiden tot een resultaatgerichte benadering. Verder zien we Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ als een partij die ons gedurende langere tijd kan ontzorgen en adviseren voor zowel energie inkoop als de toepassing van alternatieve energie vormen”.

Fontana Bad Nieuweschans | www.fontananieuweschans.nl | Lees hier het volledige artikel over Fontana Bad Nieuweschans en over hun ervaring met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ in het magazine Het Snoer Om.


“Wij hadden na onze verhuizing het vermoeden dat we teveel betaalden voor onze energierekening. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ verzorgde voor ons de contractbemiddeling voor de inkoop van gas en elektriciteit en realiseerde een mooie besparing op de leveringskosten van onze energiecontracten. Na een kritische analyse van de transportnota`s kwam naar voren dat ons gecontracteerde vermogen veel hoger was dan de in praktijk opgetreden maximale belasting van onze organisatie. Door het advies dit naar beneden bij te stellen, realiseren we een extra besparing. Ook bood het ons inzage in ons energieverbruik, waarbij er een te groot dalverbruik werd gesignaleerd met mogelijk sluipverbruik.”

Referenties Energie Adviesbureau
Ausma Vorkheftrucks B.V. | www.ausma-vorkheftrucks.nl | Lees hier het volledige artikel over Ausma Vorkheftrucks B.V. en over hun ervaring met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ in het magazine Het Snoer Om.


 “Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ heeft met een elektrisch-technisch samenwerkingspartner een aanvullend maatwerkonderzoek uitgevoerd om een goed beeld van onze energieverbruikers en daarbij behorende energiestromen te verkrijgen, om daaruit volgend mogelijk extra energiebesparingsmogelijkheden te identificeren. Er blijkt continu een baseload van circa 10kW aanwezig in onze energie infrastructuur. In een helder advies is aangeraden om de herkomst in een vervolgonderzoek te traceren, dit vertegenwoordigt namelijk een geschat volume van circa 65.000 kWh per jaar, buiten de reguliere bedrijfstijden. Daarnaast heeft het maatwerkonderzoek energiebesparing voor ons tot nieuwe inzichten geleid en een extra bewustwording gecreëerd voor energiebesparing.”

Referenties Energie Adviesbureau
Novatec | www.novatec.nl | Lees hier het volledige artikel over Novatec en over hun ervaring met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ in het magazine Het Snoer Om.


 “Wij hebben het onafhankelijke Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ en technisch dienstverlener ENGIE Services Noord B.V. gevraagd om een energie onderzoek uit te voeren.  Met dit rapport en de adviezen voor praktische en interessante besparingsmaatregelen, kunnen we de komende periode aan de slag gaan om verder te verduurzamen”

 Referenties Energie Adviesbureau

Izore www.izore.nl| Lees binnenkort het volledige artikel over Izore en over hun ervaring met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ in het magazine Het Snoer Om.


“Wij zijn enorm tevreden over de service van “Het Snoer Om””

Leonie Schuiten, Algemeen Directeur Kidscasa Kinderopvang

Kidscasa Kinderopvang | www.kidscasa.nl | Kidscasa biedt per week opvang aan ongeveer 1150 kinderen, verdeeld over verschillende locaties en vormen van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Bij Kidscasa werken circa 155 medewerkers.


“Dag Erik,

Het schip met geld is binnen komen varen: in totaal € 40.000 terug van onze energieleverancier voor te hoog berekende voorschotten.
Opnieuw een fantastisch resultaat van alle inspanningen en dan met name die van jou om onze energiecontracten recht te breien!

Bedankt! “

Aldus een tevreden klant uit de cultuursector 

Referenties Energie Adviesbureau