Fudura neemt aantal taken Enexis over

Vanwege vele vragen over nieuwe facturen in november van meetbedrijf Fudura, informeren wij u hierbij over een facturatiewijziging.

Fudura neemt de meterdiensten en de verhuur van bedrijfsmiddelen voor grootzakelijke klanten over van Enexis.​ Per november gaat de facturatie over naar Fudura en staat er dus een andere afzender op uw facturen. Ook is de klantenservice van Fudura voortaan uw aanspreekpunt voor deze diensten.​

Per 1 november splitsen Enexis en Fudura de niet-gereguleerde producten en diensten voor grootzakelijke klanten. Enexis richt zich volledig op de rol van netbeheerder en Fudura richt zich als specialist op de grootzakelijke klant. Dit betekent dat Fudura meterdiensten en de verhu​ur van bedrijfsmiddelen voor grootzakelijke klanten overneemt van Enexis.​

Dus de bedragen voor meterhuur werden voorheen geïncasseerd door Enexis en worden nu door meetbedrijf Fudura geïncasseerd. Deze kosten staan vanaf november niet meer op de factuur van Enexis.

Voor de kleinverbruik aansluitingen verandert er niets. Deze kosten voor netbeheer en meterdiensten worden nog steeds door de energieleveranciers geïncasseerd.

Vragen? Wij bieden graag aanvullende ondersteuning!

Erik Spriensma

Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’

bronnen:
https://www.enexis.nl/zakelijk/nieuws/fudura-neemt-aantal-taken-enexis-over

 

 

 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter