milieu- en energieprestaties inzichtelijk maken

Onder andere de Gemeente Noordenveld en gemeente Westerkwartier bieden een gratis startabonnement aan op de Milieubarometer. De Milieubarometer is een handig startpunt en een instrument om de milieuprestatie en CO2-footprint van uw bedrijf te meten.

Met een maatwerk energiebesparingsonderzoek daarentegen krijgt u inzage in uw energieverbruik en eventuele besparingsmogelijkheden op energiegebied.  Ook beschikken wij over eenvoudige analysemogelijkheden om sluipverbruik inzichtelijk te maken binnen uw bedrijfsvoering.

Wie energiebesparende maatregelen heeft genomen, wil graag zichtbare resultaten boeken. Het meten en berekenen van de effecten van de genomen energiebesparende maatregelen is daarom ook van groot belang.

Voor meer informatie over dit soort tools en/of maatwerk energieonderzoeken, aarzel niet om met Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ contact op te nemen.

Wij hopen u hiermee naar voldoening te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen of opmerkingen neemt u dan gerust contact met ons op. Meer weten? info@het-snoer-om-.nl of 06 – 44 39 39 12

DISCLAIMER EN BRONNEN: Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter