Inkoop gas en elektriciteit

Energie wordt voor steeds meer bedrijven en instellingen een grotere kostenpost. Al onze elektriciteit en gas komt uit het zelfde energienet. Echter zit er een groot verschil in de energietarieven, zelfs bij dezelfde energieleverancier.

Waarom verschillen de energieprijzen zo enorm?

Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment. Door grote schommelingen van energietarieven kan uw budget voor de energiekosten ook jaarlijks fluctueren.

Image-elektriciteitsprijzen
Image-gasprijzen

Kosten besparen op inkoop gas en elektriciteit in een fluctuerende energiemarkt

Wij delen graag onze visie met u, hoe om te gaan met risicomanagement en kostenbeheersing in deze sterk fluctuerende (inkoop)markt. Omdat wij offertes en daarmee leveringsvoorwaarden van verschillende energieleveranciers voor u vergelijken, bent u vaak voordeliger uit, dan wanneer u zelf naar een of twee energieleveranciers stapt.

Gunstige energietarieven én goede leveringsvoorwaarden

Tevens vergelijken we ook de voorwaarden voor u, die veelal nog minstens zo belangrijk zijn als de laagste energietarieven. Op deze manier voorkomen wij onverwachte kosten door de ‘kleine lettertjes’ van energieleveranciers.

Neem vrijblijvend contact op