Gratis Contractscan energiekosten

Veel ondernemers en bedrijven verlengen aan het einde van het jaar hun energiecontact. Benieuwd of u kunt besparen op de energierekening? En zijn de leveringsvoorwaarden nog actueel nu u zonnepanelen heeft geplaatst?

Met een gratis contractscan bereken ik graag uw bespaarpotentieel op basis van uw huidige situatie (bijvoorbeeld zonnepanelen), energietarieven en contract.

Met de gratis ContractScan:

-Inzicht in uw energiekosten en de besparingen die te realiseren zijn zonder kwaliteitsverlies van uw leveringscontract
– Besparingsadviezen op het gebied van leverings- en transportkosten van energie
– Overige besparingsadviezen: zoals teruggave energiebelasting

Al onze energiecontracten zijn provisievrij, dus u ontvangt 100% onafhankelijk energieadvies. Hiermee bespaart u al gauw structureel 10 -20% op de energietarieven ten opzichte van de meeste andere energievergelijkers, inkoopbureaus of inkoopcollectieven.

Ga direct naar de ons aanvraagformulier op deze website voor het uploaden van uw energiefactuur en achterlaten van uw gegevens:

Erik Spriensma

06-44393912

info@het-snoer-om.nl

DISCLAIMER:Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Berekeningen zijn illustratief en indicatief. Onder voorbehoud van prijs- en zetfouten. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

0 Reacties

Laat een reactie achter