Gastlessen alfacollege

Afgelopen maanden mocht ik gastlessen verzorgen voor studenten van de opleiding Commercieel Energie Technicus (CET) van het Alfa College. Het was een zeer leuke ervaring om de studenten mee te nemen in de wereld van een energieadviseur.  Het werk in het onderwijs mag niet onderschat worden. De maatschappelijke relevantie van dit beroep is groot en verdient aandacht.

Het Alfa College heb ik leren kennen als een school met een een fijne sfeer en aandacht voor de student en uitdagend onderwijs met een groeiende aandacht voor energietechnologie en innovatie. Zo heb ik bijvoorbeeld het pronkstuk van de opleiding mogen aanschouwen: de waterstofboot gebouwd door verschillende studenten en docent Fred den Elzen.

Binnen de energiemarkt sprake van een chronisch tekort aan technici. En dit terwijl we als maatschappij voor een enorme uitdaging staan; de energietransitie met complexe energievraagstukken. Kortom, de energietransitie schreeuwt om goed onderwijs en elektrotechnisch personeel.

Via deze plek breng ik de opleiding Commercieel Energie Technicus graag onder de aandacht bij studenten en bedrijfsleven. Meer informatie op de website van het Alfa College.

 

DISCLAIMER: Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Berekeningen zijn illustratief en indicatief. Onder voorbehoud van prijs- en zetfouten. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment.  Het prijsverloop in het verleden, bieden echter geen volledige garanties en zekerheid voor de toekomst. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

0 Reacties

Laat een reactie achter