Als zakelijk energie-adviseur krijg ik de laatste tijd ook weer vragen over de consumentenmarkt, daarom een aparte (informatieve) website voor de particuliere energiemarkt, WWW. ALLES-OVER-ENERGIE.NL

O.a. de volgende onderwerpen met uitleg over; tariefsoorten, huidige aanbod (variabel), energiebesparing, zonnepanelen, dynamische energietarieven en de energiecrisis.

In een notendop vindt u hier alle relevante informatie over de energiemarkt. Links in het menu staan alle onderwerpen met daarachter artikelen over deze onderwerpen en (korte) uitleg over o.a.:

energienieuws
energiebesparing en verduurzaming woning tips
energietarieven (soorten)
dynamische tarieven
elektrische auto
zonnepanelen
subsidies
jaarafrekening
modelcontract (variabel) van de maand
energielinks (dynamische uurprijsaanbieders, energievergelijkers)

Suggesties voor content en aanvullingen altijd welkom!

alles over energie

alles over energie

DISCLAIMER: Deze nieuwsbrief is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat de informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De juistheid en volledigheid van deze informatie kan dus niet worden gegarandeerd. Onjuistheden kunnen voorkomen. Berekeningen zijn illustratief en indicatief. Onder voorbehoud van prijs- en zetfouten. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ is hiervoor niet aansprakelijk en aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade die het directe of indirecte gevolg is van de opgenomen informatie. Op geen enkele wijze kunnen rechten worden ontleend aan de in dit document aangeboden informatie. Zo fluctueren Energietarieven dagelijks. Energietarieven zijn onder andere afhankelijk van grondstofprijzen, geopolitieke spanningen, looptijden, winstmarges van energieleveranciers en het inkoopmoment.  Het prijsverloop in het verleden, bieden echter geen volledige garanties en zekerheid voor de toekomst. Op alle leveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland (onder nummer 58089845).

0 Reacties

Laat een reactie achter