Sinds de oprichting in 2013 krijgen we ook veel vragen van particulieren en ondernemers over hun energiecontract ‘thuis’. De consumenten en zakelijke energiemarkt zijn behoorlijk verschillend met betrekking tot de totale kostenstructuur, leveringsvoorwaarden en marketingaanpak ingezet door energieleveranciers. Reden om met deze weblog een onafhankelijk platform te creëren voor de consument. Energie Adviesbureau ‘Het Snoer Om’ blijft zich echter met haar dienstverlening (advisering en bemiddeling) alleen richten op de zakelijke energiemarkt.

www.alles-over-energie.nl

Vroeger waren er ongeveer 6 energieleveranciers, de zogenaamde nutsbedrijven, waarbij vooral werd gesproken over maatschappijen, omdat er niets te kiezen viel. Op dit moment zijn er meer dan 30 energieleveranciers. Vergelijkingssites en inkoopcollectieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is dus goed voor te stellen dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet bij de keuze van een energieleverancier, een energiecontract en de aanschaf van zonnepanelen.  

Elke maand presenteren wij op www.alles-over-energie.nl voor de consument een modelaanbieding voor een 3-jarig contract met vaste tarieven bij een betrouwbare energieleverancier. Deze benchmark moet inzicht geven in hoe uw geoffreerde tarieven zich verhouden tot dit modelcontract met vaste tarieven voor een looptijd van 3 jaar . De resultaten van deze benchmark worden maandelijks vernieuwd.

 

 

 

 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter